1. Skip to Menu
  2. Skip to Content
  3. Skip to Footer
Dzisiaj jest Czwartek, 30 Marzec 2017

Opinie o Nas

Jesteś, naszym klientem - zostaw opinię.

Opinie:  

 
+2 #12 Daniel 2016-02-15 10:25
Byłem, zwiedziłem i jestem zadowolony. Trzeba to zobaczyć na własne oczy. Polecam
 
 
+2 #11 Agnieszka 2016-02-15 10:25
Polecam - przewodniczkę Kamilę - Dziewczyna w sposób profesjonalny i z dużą wiedzą przekazała najciekawsze informacje dotyczące zwiedzanych miejsc. Duża to sztuka umieć zainteresować uczestników i zatrzymać ich uwagę na dłużej - podczas padającego ciągle deszczu
 
 
+8 #10 d 2015-03-02 14:52
Witam serdecznie !
Chciałam bardzo pochwalić Pana przewodnika Bogdana za niesamowitą wiedzę i cudowny sposób jej przekazywania, nie sposób się przy nim nudzić :)
 
 
+6 #9 Danuta Kazlauskiene 2015-02-12 08:57
Szanowni Państwo,

W końcu lipca ubiegłego roku, goszcząc u rodziny w Jeleniej Górze, wybraliśmy się z Państwem na wycieczkę do Pragi. Przewodniczką była niezapomniana pani Dorota. Pragnę złożyć na jej ręce podziękowania, jest mistrzem w swojej sprawie, a już jak biegła w temacie i miła dla wycieczkowiczów!!!!
Dziękujemy i za razem zgłaszamy sie z następującym pytaniem. Będziemy w Jeleniej Górze od 17 do 27 czerwca. Obowiązkowo pojedziemy z Państwem wszędzie, gdzie się da, ale na Państwa stronie internetowej nie znalazłam jeszcze terminów wycieczek zagranicznych na interesujący nas okres.

Pozdrawiam serdecznie,.

Danuta Kazlauskiene
Wilno
 
 
+5 #8 Beata Gniewaszewska 2014-06-25 20:18
:lol:
Biuro godne polecenia, które określę trzema słowami:elastyc zność, profesjonalizm, konkretyzm - zarówno pani Kasia Byra, jak również pan przewodnik (siwy pan z wąsem, niestety nie pamiętam imienia).
Miałam naprawdę duże wymagania co do harmonogramu wycieczki - wszystkie zostały spełnione przez biuro "Korona". Polecam biuro w 100 % i serdecznie dziękuję !!!!
 
 
+6 #7 Anna Poznań 2014-03-14 22:30
Przekazuję wyrazy uznania dla pana Bogdana za profesjonalizm, wiedzę oraz poczucie humoru.opowiada tak interesująco,że nie sposób zasnąć w autokarze ;-) . Dzięki Niemu poznałam interesujące zakątki Pragi.
nie ma nerwowej atmosfery ani pośpiechu.
Wycieczki z panem Bogdanem to prawdziwy relaks.dziękuję
 
 
+6 #6 Danuta 2014-01-21 18:44
Polecam wycieczki z Koroną, szczególnie z przewodnikiem przewodników panem Piotrem. Profesjonalizm, takt, dobra orgaznizacja.
Szczególnie polecam wycieczkę do browaru Lwówek Śląski - najstarszego w Polsce - ponad 800 lat, a piwo wciąż świeże!
 
 
+5 #5 Danuta 2014-01-02 20:43
Bardzo polecam wycieczki z panem Piotrem. Takt, profesjonalizm, duża wiedza i cierpliwość. Również organizacja samego wyjazdu bardzo dobra, punktualnie spokojnie, rytm dostosowany dla osób w róznym wieku, od dzieci po seniorów. Zachęcam do zwiedzenia ponad 800letniego browaru we Lwówku Śląskim /wraz z degustacją/
 
 
+7 #4 Karolina 2013-12-10 23:17
Jestem zachwycona obsługą w biurze, jak i na wycieczkach. Miałam przyjemność być na wycieczce z Panem Bogdanem - ogromna wiedza, kultura i humor. POLECAM WSZYSTKIM!!
 
 
+7 #3 KRYSTYNA 2013-12-08 17:37
WITAM
CHCIAŁAM SERDECZNIE PODZIĘKOWAĆ ZA MIŁĄ I FACHOWĄ OBSŁUGĘ NA WYCIECZKACH DO KSIĄŻA,KRZESZOW A ORAZ GORLITZ I BROWARU LWÓWEK ŚLĄSKI WIELKIE DZIĘKI POZDRAWIAM SENIORKA KRYSTYNA K. :)
 

Dodaj opinię

Kod antyspamowy
Odśwież